Pengikut

Rabu, Februari 10, 2010

Bekas Terowong Tentera Jepun di Kunak

Foto dari Kecapienterprise
Petikan artikel dari blog berkaitan daerah Kunak

"Dalam pada itu, Pegawai Daerah, Susilo Sumarto yang ditemui di majlis pelancaran Proper, memberitahu bahawa terdapat terowong panjang di kawasan Kunak yang dipercayai dibina semasa zaman perang Dunia kedua oleh tentera Jepun."
Petikan dari : kunakpress.blogspot

P/s : Sedikit masa lagi, penulis akan cuba menyelidiki tentang Terowong tinggalan Perang Dunia ke-2 ini untuk tatapan kita semua. Diharap kepada anda warga kunak disana yang mempunyai info berkaitan terowong ini, bolehlah dikongsi bersama.

7 ulasan:

  1. Salam..
    Tu yg tgh cekak pinggang,adik ipar aku..
    Buat research pasal air mata air d mongkok tohunsug..

    BalasPadam
  2. Mongkok tohunsug..? asing bunyinya, dimana tu? di Kunak jugak ka, boleh bagi detail sikit?

    BalasPadam
  3. owh...hehe kami sellau p sana..best..

    BalasPadam
  4. dimana ni ya nama sja aq ni org knk

    BalasPadam
  5. Lokasi trowong ni di kawasan Ladang Mostyn..

    BalasPadam
  6. i know this.....

    BalasPadam
  7. Semuanya pun dalam Ladang Mostyn

    BalasPadam

Hanya pengulas/pengomen yang berdaftar dan menyatakan nama sahaja yang akan dibenarkan mengulas/mengomen di ruangan ini dan semua ulasan adalah tanggungjawab si pengulas sendiri, pihak blog adalah tidak bertanggujawab sama sekali..

Related Posts with Thumbnails